Clover Stick2Me

Clover Stick2Me

Jedinstveno rješenje s kojim ćete odmah stvoriti unikatan I visokokvalitetan proizvod uz iznimno nisku investiciju unutar 1 minute. Predstavljamo široku paletu Clover Stick2Me preslikača razvijenih za jednostavnu upotrebu na svim vrstama tekstila I srodnim proizvodima. Stvoren za apliciranje pomoću običnog glačala.


Savršeno za: online prodaju, suvenirnicu, gift/t-shirt shop ili trgovina, turističke štandove, sajmove, koncesionare, festivale...

Potrebni alati:

1. Clover Stick2Me preslikač
2. Glačalo ili termopreša
3. Podloga za aplikaciju

Upute:
Postavi Clover Stick2Me preslikač na tekstilnu podlogu I zagrijanim glačalom uz jak pritisak zadrži preslikač na istom mjestu 30-60sek. Nakon što se preslikač ohladi, 20-30 sek. odstrani podlogu. I to je to, imate proizvod visoke kvalitete I visoke otpornosti na pranje.

Clover Stick2Me print možete aplicirati na pamuk, poliester, jutu, karton, drvo, staklo i razne mješavine materijala. Postojanost na pamuku i poliesteru je viša od 40 pranja na preporučenim temperaturama, a za ostale materijale je ovisna o podlozi na koju se aplicira.

Besplatne grafike za testiranje - preuzmi i printaj!

Pošalji upit na [email protected] ili nas nazovi na 048/863-478 za besplatan uzorak Clover Stick2Me preslikač sa dostavom na adresu.
Clover print

Koprivnica download


Clover print

Adidas download


Clover print

Forgive To Forget download


Clover print

Ovan download


Clover print

Dollar download


Clover print

Bazinga download


Clover print

Wolf download


Clover print

Brain download


Clover print

John Lennon download


Clover tim